Verzinkte buis - 48 mm

Bent u op zoek naar een verzinkte buis met een diameter van DN 48 mm? Bij Solines profiteert u van korte levertijden op verzinkte buizen in verschillende diameters.

Verzinkte buizen van Solines
Bundels met verzinkte buizen

Verzinkte buizen

Diameter Ø 48 mm

Bij Solines beschikken we over een uitgebreide en constante voorraad met thermisch verzinkte buizen in diverse diameters. In zijn totaliteit gaat het om een voorraad van ruim 3.500 ton verspreid over onze twee vestigingen in Nederland en Duitsland. De verzinkte buizen met een diameter van 48 mm worden nieuw geproduceerd door de fabriek. De stalen buizen zijn verkrijgbaar in de kwaliteitsnorm EN10255 / EN10240A1, maar ook in de norm EN10219 en EN39. Bij de laatste kwaliteitsnormen gaat het om steigerbuizen.

Specificaties

Diameters, wanddiktes en lengtes

Bij Solines zijn de verzinkte stalen buizen te verkrijgen in diverse diameters. De kleinste diameter is 3/4″ (17,2 mm) en de grootste beschikbare diameter is 4″ (114,3 mm). Dus ook die verzinkte buis van 48 mm is gewoon verkrijgbaar bij Solines. De wanddiktes van de buizen variëren tussen de 2,0 en 6,3 millimeter. We kunnen de buizen leveren in lengtes van 6 meter. Als u langere lengtes nodig heeft, dan is dat op aanvraag mogelijk. Het is zelfs mogelijk om de verzinkte buizen te leveren in lengtes tot 7,5 meter.

Verzinkte buizen bundel - Detailfoto

Verzinkte buizen

Specificaties en maatwerk mogelijkheden

Verkrijgbare diameters

Solines B.V. levert verzinkte stalen buizen in de diameters Ø 21,3 t/m Ø 114,3 mm

Mogelijke wanddiktes

De wanddiktes van deze stalen buizen variëren tussen de 2,0 en 6,3 millimeter

Maatwerk is mogelijk

Zo kunt u kiezen uit rechte einden of de einden laten voorzien van een draad en sok

Lengtes van de buizen

De buizen zijn standaard leverbaar in een lengte van 6 meter (7,5 meter op aanvraag).

Maatwerk mogelijkheden

Voor verzinkte buizen DN 48 mm

Als we het hebben over verzinkte buizen met een diameter van DN 48 millimeter, dan zijn er diverse maatwerk mogelijkheden. De verzinkte buizen van 48 millimeter worden geleverd met gladde einden en kunnen dus bewerkt worden. Hieronder staat een kort overzicht met mogelijke maatwerkzaamheden:

  1. De verzinkte buizen kunnen voorzien worden van een draad en sok;
  2. De buis kan een victaulic randje krijgen;
  3. Er kunnen gaten in de verzinkte buis geboord worden.
 

De verzinkte buizen kunnen in vele branches ingezet worden. Hierbij kunt u denken aan de infrastructuur, stalinrichtingen en zelfs in de kassenbouw.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Binnen 12 uur ontvangt u de scherpste prijs!

Korte levertijden

De verzinkte buizen (DN 48mm) worden snel geleverd

Wilt u de verzinkte buizen met een diameter van DN 48 millimeter bestellen bij Solines? Dan profiteert u van korte levertijden. Dankzij onze ruime voorraad van zo’n 3.500 ton kunnen we makkelijk grote orders in behandeling nemen zonder dat u lang hoeft te wachten. De verzinkte buizen leveren wij voornamelijk in Nederland, België, Duitsland en in de meeste landen van Europa.

Solines heeft uitstekende logistieke voorzieningen, onze vestiging in Nederland staat op het industrieterrein in Moerdijk. Hier hebben we de beschikking over 5 mobiele kranen, 3 terminal trucks en zelfs 5 opleggers. De ligging is ideaal want deze is voorzien van een aansluiting op het spoorwegnet en de omliggende snelwegen. We hebben zelfs een aansluiting op het diepzeewater. Middelen genoeg om de verzinkte buizen van 48 mm op uw gewenste locatie te kunnen leveren.

Contact

Advies nodig over de toepassingen van verzinkte buizen?

De verkoopafdeling van Solines B.V. heeft veel kennis en ervaring op het gebied van verzinkte buizen. Als u meer zou willen weten over de toepassingen en andere mogelijkheden, neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers. Inmiddels heeft Solines B.V. al vele bedrijven naar volle tevredenheid voorzien van stalen buizen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Binnen 12 uur ontvangt u de scherpste prijs!